‘Being a natural leader’ is een vervolgprogramma voor mensen die het vuur van hun FNL-trail brandend willen houden. Hoezeer je ook geraakt bent door alle inzichten die je in de natuur hebt opgedaan, hoe vertaal je deze nou naar de praktijk van alledag? Het programma geeft praktische handvatten om jouw persoonlijke ontwikkeling te verbinden met die van jouw team of organisatie.

BEING A NATURAL LEADER LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

Het programma volgt de opbouw zoals je die vanuit de trail gewend bent. Het berust op de praktische methode van Natuurlijk Leiderschap (Impeccable Leadership), waarbij de focus ligt op verbinden en beïnvloeden. Waar sta je in jouw leiderschapsontwikkeling en welke intentie wil jij realiseren? We benoemen de beweging die je in gang hebt gezet en ook de uitdagingen die je daarbij ontmoet.

Wanneer je het effect herkent van jouw gedrag op de ontwikkeling van het team, boek je samen betekenisvolle resultaten. We oefenen met de vaardigheden je daarvoor kunt inzetten. Deel wat je leert en leer van wat anderen met jou delen: je mag lichter leven en sterker staan, als mens en als leider. Dit programma hebben wij ontwikkeld samen met Being Leadership.

De eerstvolgende mogelijkheid tot voor deelname is op 6,7 en 8 juni 2018. Kijk hier voor meer informatie.

‘I feel that the trail has indeed brought out the fire inside me, which I realize now was in me all along. I would like to keep this fire burning in me by pursuing my own adventures and facing life with boldness and courage.’